Activiteiten

De activiteiten binnen Perron16

Binnen Perron16 worden vele activiteiten georganiseerd om jou te inspireren, te verbinden en te ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar creatieve uitdagingen, persoonlijke ontwikkeling of gewoon een gezellig samenzijn, Perron16 biedt voor ieder wat wils.

Onze agenda staat vol met activiteiten die zorgvuldig zijn samengesteld om aan diverse interesses en behoeften te voldoen. Van speelotheek, samen een maaltijd eten tot hulp bij geldzaken. Bekijk onze agenda voor alle data en ontdek wat Perron16 u te bieden heeft.

 

 

Activiteiten deze week

Speelotheek Het Wagonnetje

 

Speelotheek “Het Wagonnetje” is een uitleen van tweedehands speelgoed. Het speelgoed wordt uitgeleend voor een periode van vier weken. Alle ouders, verzorger, opa’s en oma’s zijn van harte welkom!

SPELREGELS

Voor een borg van 5 Euro mag u 4 stuks speelgoed meenemen. Bij inleveren van het speelgoed krijgt u deze borg weer terug. Iedereen mag speelgoed komen lenen. Wij zullen uw naam registreren zodat we eventueel contact kunnen opnemen wanneer het geleende niet tijdig teruggebracht wordt.

Elke woensdag ochtend in de even weken en vrijdag middag in de oneven weken

Woensdags van 10.30 - 12:00 en op vrijdag tussen 14:00 en 15:30 uur

Maaltijden

Tegen een kleine onkostenvergoeding kunt u aan onze maaltijden deelnemen. Inschrijven is noodzakelijk. De inschrijflijst vind u op tafel of in het informatie rek.  Het beschikbaar aantal plaatsen in beperkt dus wees er op tijd bij.

Maandags 2x per 4 weken

Woensdags 1x per 4 weken

Donderdags 1x per 4 weken

Perron16 is dan open van 17:45 – 19:30 uur

Elke tweede woensdag en vierde maandag van de maand.

Diaconaal netwerk

Heeft u een hulp vraag  ? Onze vrijwilligers kunnen een beroep doen op het Diaconaal Netwerk. Het kan een vraag zijn om praktische hulp, hulp bij de administratie of ander papierwerk. Wij streven er naar dat binnen de tijd van een kop koffie iemand aanwezig zal zijn om u van dienst te zijn

Tijdens de koffie inloop momenten

Tijdens koffie inloop momenten binnen 20 minuten beschikbaar