Creatief en gevarieerd koken

Perron16 / Nieuws  / Creatief en gevarieerd koken

Creatief en gevarieerd koken

Woon je alleen en kook je regelmatig voor jezelf? Weet jij daarbij soms ook niet meer wat je moet koken en grijp je maar weer naar hetzelfde recept als de dag daarvoor? Of maak je vaak een gebakken ei omdat je geen inspiratie hebt voor een volledige maaltijd? Kom dan naar de kookcursus speciaal voor alleenstaande. Deze cursus is op vier verschillende woensdagavonden:
5 en 19 juni en op 3 en 17 juli.

Alleenstaande mannen

Woon je voor het eerst of al wat langer als man alleen? Is het moeilijk om gezond en gevarieerd te koken? Schrijf je dan in voor de cursus voor alleenstaande mannen! Deze cursus is op vier verschillende woensdagavonden: 14 en 28 augustus en 11 en 25 september.
 
Opgeven
Geef jezelf snel op door een mail te sturen naar kookcursus@perron16.nl. 
De kok koopt de eerste keer de ingrediënten in. En overlegt met de groep welke boodschappen de kok – of iemand anders uit de groep – de volgende week gaat kopen. Zijn er kosten? Ja, de kosten houdt de kok laag door slim inkopen te doen en door met seizoen producten te werken. De kosten voor vier avonden: € 30,-
 
Samen koken
Waarom deze cursus? Combineer gezond koken, eten én gezelligheid en geef je op voor de kookcursus in Perron16. Hou je van lekker eten en actief bezig zijn? dan is deze kookcursus écht een aanrader. Tijdens de cursus leer je koken en leer je meer over de ingrediënten. Na het koken eet je samen met de groep de gezonde maaltijd op.
 
Eet (alvast) smakelijk!