Blog

Perron16 / Geen categorie  / Repair Café in Perron16

Repair Café in Perron16

In de ontmoetingsruimte van Perron 16 zijn iedere tweede donderdagmiddag van de maand vrijwilligers van Perron16 aanwezig om reparaties aan spullen uit te voeren. Het Repair Café is open tussen 14.00 en 16.00 uur. 

Gun spullen een tweede leven! Kapotte spullen herstellen is helaas vaak duur en omslachtig. Daarom is Repair Café opgericht: een gratis dienst voor alle inwoners van Voorthuizen en omliggende dorpen. Tijdens het Repair Café kunt u kapotte spullen (laten) herstellen. Samen met de hulp van vrijwillige reparateurs. Gereedschap en kennis zijn aanwezig. Onderdelen voor een reparatie moet de bezoeker aan het Repair Café zelf kopen.

 

Wanneer? Het Repair Café is in het eerste halfjaar van 2024 open op:

  • donderdag 8 februari
  • donderdag 14 maart
  • donderdag 11 april
  • donderdag 15 mei*
  • donderdag 13 juni

Het Repair Café is in plaats van 9 mei, dit is Hemelvaartsdag, een week later open op donderdag 16 mei 2024.

 

Wat brengen inwoners naar het Repair Café?

Er komen per keer tussen de vijf en tien ‘klanten’ bij het Repair Café binnenlopen. Deze inwoners brengen van  alles wat. Denk aan stofzuigers, koffiezetapparaten, lampen, schrikdraadapparaten, versterkers, pick-up en zelfs een keer een bladblazer.