Gewijzigde openingstijden voor ‘Het Wagonnetje’

Perron16 / Agenda  / Gewijzigde openingstijden voor ‘Het Wagonnetje’

Gewijzigde openingstijden voor ‘Het Wagonnetje’

Speelotheek ‘Het Wagonnetje’ wijzigt de openingstijden op vrijdagmiddag zodat iedereen na schooltijd ook nog kan langskomen om speelgoed te lenen.  Het Wagonnetje is op de eerste verdieping van Perron16.

Speelotheek “Het Wagonnetje” is een uitleen van speelgoed. Het speelgoed wordt uitgeleend voor een periode van vier weken. Alle ouders, verzorger, opa’s en oma’s zijn van harte welkom!

SPELREGELS

Voor een borg van 5 Euro mag u 4 stuks speelgoed meenemen. Bij inleveren van het speelgoed krijgt u deze borg weer terug. Iedereen mag speelgoed komen lenen. Wij registreren naam zodat we eventueel contact kunnen opnemen wanneer het geleende niet tijdig teruggebracht wordt.

In de oneven weken op vrijdag van 14.00 – 15.30 uur

Kom gezellig buurten!