Blog

Perron16 / Algemeen nieuws  / Creatief en gevarieerd koken voor alleenstaande mannen

Creatief en gevarieerd koken voor alleenstaande mannen

In januari is er weer een kookcursus in Perron16. Speciaal voor alleenstaande mannen. Woon je alleen en kook je regelmatig voor jezelf? Weet jij daarbij soms ook niet meer wat je moet koken en grijp je maar weer naar hetzelfde recept als de dag daarvoor? Of maak je vaak een gebakken ei omdat je geen inspiratie hebt voor een volledige maaltijd?
 
Geef jezelf snel op door een mail te sturen naar kookcursus@perron16.nl. Voorwaarde is dat je als man alleen woont.
De kok koopt de eerste keer de ingrediënten in. En overlegt met de groep welke boodschappen de kok – of iemand anders uit de groep – de volgende week gaat kopen. Zijn er kosten? Ja, de kosten houdt de kok laag door slim inkopen te doen en door met seizoen producten te werken. De kosten voor vier avonden: € 30,-
 
Eet (alvast) smakelijk!

Samen koken
Combineer gezond koken, eten en gezelligheid en geef je op voor de kookcursus in Perron16. Hou je van lekker eten en actief bezig zijn? dan is deze kookcursus écht een aanrader. Tijdens de cursus leer je koken en leer je meer over de ingrediënten. Na het koken eet je samen met de groep de (gezonde) maaltijd op.

Opgeven en kosten
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar kookcursus@perron16.nl. Het kookteam kijkt wanneer het mogelijk is om een nieuwe cursus in te plannen.