Blog

Perron16 / Algemeen nieuws  / Creatief en gevarieerd koken voor alleenstaande mannen

Creatief en gevarieerd koken voor alleenstaande mannen

De kookcursus in het najaar richt zich op alleenstaande mannen. Deze kookcursus is verdeeld over vier woensdagavonden, het gaat  om 8 november, 22 november, 6 december en 20 december. Van 17.30 tot 20.30 uur. De cursus is voor mannen die alleen wonen met weinig kookervaring. Ook deze mannen willen graag gezond én gevarieerd leren koken. Daarbij is het ook nog eens leuk om tijdens de kookcursus nieuwe mensen te ontmoeten. 

Samen koken
Combineer gezond koken, eten en gezelligheid en geef je op voor de kookcursus in Perron16. Hou je van lekker eten en actief bezig zijn? dan is deze kookcursus écht een aanrader. Tijdens de cursus leer je koken en leer je meer over de ingrediënten. Na het koken eet je samen met de groep de (gezonde) maaltijd op.

Opgeven en kosten
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar kookcursus@perron16.nl. De kok koopt de eerste keer de ingrediënten in. En overlegt met de groep welke boodschappen hij voor de volgende keer moet halen. De kosten voor vier avonden: € 30. Na het opgeven krijg je meer informatie hoe je kunt betalen.