Blog

Perron16 / Algemeen nieuws  / Zondag 24 september voor de buis Omroep Gelderland zendt ‘Angelique gaat buurtmaken uit

Zondag 24 september voor de buis Omroep Gelderland zendt ‘Angelique gaat buurtmaken uit

Angelique gaat buurtmaken vanaf zondag 24 september te zien bij Omroep Gelderland.  Donderdag 6 juli zijn opnamen gemaakt in Perron16 door Omroep Gelderland. Misschien was u hierbij aanwezig?

Voor het nieuwe programma ‘Angelique gaat buurtmaken’ van Omroep Gelderland (met Angelique Krüger) heeft Omroep Gelderland 7 uitzendingen over 7 gemeenten in de provincie Gelderland gemaakt. Het programma gaat over (buurt)initiatieven die zijn gestart in het kader van leefbaarheid. Medeorganisator is de Leefbaarheidsalliantie. Tijdens de uitzending schenkt Omroep Gelderland aandacht aan wat zij zijn én doen. De opnamen die zijn gemaakt in Perron16 zijn te zien in een programma over de gemeente Barneveld.

De uitzending over de gemeente Barneveld is te zien op zondag 24 september 2023, vanaf 17.15 uur.