Blog

Perron16 / Algemeen nieuws  / Repair Café in Perron16

Repair Café in Perron16

In de ontmoetingsruimte van Perron 16 zijn iedere tweede donderdagmiddag van de maand vrijwilligers van Perron16 aanwezig om kapotte spullen te herstellen. Het Repair Café is open tussen 14.00 en 16.00 uur.

Gun spullen een tweede leven!

Kapotte spullen herstellen is helaas vaak duur en omslachtig. Daarom is Repair Café opgericht: een gratis dienst voor alle inwoners van Voorthuizen en omliggende dorpen. Tijdens het Repair Café kunt u uw kapotte spullen (laten) herstellen samen met de hulp van vrijwillige reparateurs. Gereedschap en kennis zijn aanwezig. Onderdelen voor een reparatie moet de bezoeker aan het Repair Café zelf kopen.

Wanneer?

Het Repair Café is open op: donderdag 13 april, donderdag 11 mei, donderdag 8 juni, donderdag 13 juli, donderdag 10 augustus, donderdag 14 september, donderdag 12 oktober, donderdag 9 november en donderdag 14 december.