Blog

Perron16 / Algemeen nieuws  / Welkom Smidsplein 6

Welkom Smidsplein 6

Iedereen welkom in nieuw pand Perron16 

Hangt de vlag uit? Dan bent u welkom bij Perron 16. Het adres is Smidsplein 6. De voormalige woning is het afgelopen jaar grondig verbouwd. Op zaterdag 2 april is het pand officieel geopend door burgemeester van Barneveld Jan Luteijn. Veel mensen uit Voorthuizen waren daarbij aanwezig. 

Historie van Perron16

Sinds 2015 is Perron16, een belangrijke (tussen)stop voor voorbijgangers die op zoek zijn naar een luisterend oor in Voorthuizen. Het inloophuis biedt aan passanten én aan vaste bezoekers, op een gastvrije en laagdrempelige manier activiteiten aan. Dit alles ter bevordering van onderlinge ontmoeting, ontspanning en ondersteuning. Het bestaansrecht is de afgelopen jaren bewezen, en voldoet aan een behoefte die er is.

Iedereen kan binnenlopen voor een praatje of een luisterend oor.