Blog

Perron16 / Geen categorie  / Corona nieuws

Corona nieuws

UPDATE!!

Sinds woensdag 19 mei mag Perron16 haar deuren weer openen voor onze gasten. Wat zijn wij blij dat we weer gasten kunnen ontvangen. De komende tijd zijn we nog wel enig zins beperkt qua hoeveelheid gasten die we tegelijkertijd kunnen ontvangen maar het begin is er.

De noodzakelijke maatregelen zullen zoals hieronder beschreven worden nageleefd.

===========================================================

Perron16 heeft haar deuren weer geopend en zal invulling geven aan richtlijnen van het RIVM.

In de afgelopen maanden is Perron16 gesloten en geopend geweest. Wij ademden mee met de maatregelen vanuit de overheid. Dit heeft er toe geleid dat wij beperkte openstelling hebben gehad voor max 5 gasten. Middels een stoplicht systeem konden wij aangeven of er ruimte vrij was, bijna vol zaten of geen ruimte meer hadden voor nieuwe gasten. Dit systeem lijkt te werken en zullen wij vanaf heden opnieuw hanteren. Onze locatie garandeert 1,5m afstand tussen de zitplaatsen. Tevens zijn hygiëne maatregelen getroffen. Zo vind u de bekende spray om handen te reinigen en zijn er mondkapjes aanwezig mocht u die vergeten zijn.